Vi elsker det vi laver

Om os

Historien bag Schelde Leasing startede på baggrund af et ønske om at formidle leasing på en let og overskuelig måde. En afgørende betingelse for dette er at starte alle vores aftaler på et sundt økonomisk grundlag.

Som markedet ser ud i dag vil størstedelen af alle leasingtilbud med lave udbetalinger og lave månedlige ydelser som regel være efterfulgt af en stor efterregning efter den endte leasing. Dette skyldes at den aftalte restværdi hos størstedelen af udbyderne i dag sættes urealistisk højt.

Vi ønsker at levere et produkt til kunden, hvor udbetalingen og den månedlig ydelse afspejler den pågældende bil samt dens værdi.

Dine bildrømme er vores arbejdsglæde. At have med luksusbiler at gøre til dagligt er en ren drengedrøm der går i opfyldelse.

Leasing gjort let og overskueligt!

Hvem er vi?

Vi er gennemsyret bilentusiaster med hver vores afsæt og erfaringer fra autobranchen igennem mange år. Et stort netværk og mange faste samarbejdspartnere giver os mulighed for at levere og servicere netop din drømmebil.

Vi har passion for biler og elsker at gøre vores kunders drømme til virkelighed.

Hvad er vores mål?

Vi har en klar målsætning om at udbyde Danmarks mest gennemsigtige samt billigste leasingaftaler på markedet. Vi ønsker at skabe nære relationer til vores kunder og være en solid samarbejdspartner.

Vi tror på at, nærheden til kunden giver en bedre mulighed for at vurdere hvilken løsning der er bedst, samt tilbyde det helt rigtige udvalg af bilmærker og model.